Descoperă Parisul pas cu pas

20d68c77a63c018bc59df097b24f59ad_largeSupranumit și orașul iubirii sau orașul luminilor, Parisul  este una dintre destinațiile de top pentru turiștii din lumea întreagă. Dar ce anume face ca acest oraș să fie atât de special? Iată care sunt principalele atracții ale Parisului.

Ce sa faci la Paris. 
Răspunsul este unul atât de simplu și totuși atât de complicat! Parisul ți se dezvăluie la fiecare pas, la fiecare colț de stradă descoperi ceva nou, cu fiecare privire ești mai vrăjit.
Dacă ai ajuns în Paris, iată câteva dintre atracțiile pe care trebuie neapărat să le vezi:

  • Turnul Eiffel 
  • Muzeul Louvre
  • Catedrala Notre-Dame
  • Champs-Élysées
  • Arcul de Triumf 
  • Basilica Sacré-Coeur
  • Primăria Parisului

Iar dacă timpul îți permite, vizitează și Muzeul Național de Istorie Naturală, Grădinile Luxembourg sau Grădinile Trocadero (de unde poți să admiri Turnul Eiffel). Găsești aici o listă cu 50 de atracții populare din Paris. Poți de asemenea să te bucuri de natură într-una dintre cele două grădini zoologice sau să admiri viața subacvatică la cele două acvarii din Paris.

Notre Dame

Notre Dame

Arcul de Triumf

Arcul de Triumf

Muzeul Louvre

Muzeul Louvre

Totul despre City Pass.
Transportul în comun în Paris este destul de scump, așa că un city pass este o idee foarte bună dacă stați în Paris 2, 3,4 sau 5 zile. Cu ajutorul acestei pass aveți acces nelimitat și gratuit la transportul în comun pentru zonele 1-3 și reduceri substanțiale sau gratuități la peste 60 de muzee și expoziții. De asemenea, în prețul acestui pass intră și o plimbare cu vaporul sau un tur cu un autubuz cu ghid.

Găsiți mai multe informații despre City Pass aici.

Doriți bilete de avion la prețuri avantajoase? Vă invităm să vizitați site-ul celor de la Vola.ro unde veți găsi cele mai bune oferte pentru Paris.

Vola.ro

Este scump să vizitezi Parisul?
Răspunsul la această întrebare depinde chiar de voi! Înainte să ajungeți acolo, gândiți-vă la ce anume v-ar placea să vedeți. Multe dintre clădirile faimoase nu au taxa de intrare iar dintre cele care au, alegeți-le pe care vă interesează cu adevărat. Arhitectura Parisului este în sine o atracție!
În Paris găsiți o mulțime de hoteluri, pentru fiecare buget. Puteți găsi pe Booking.com varianta care vi se potrivește cel mai bine. Iar dacă nu sunteți foarte pretențiosi, puteți găsi un hotel curat și liniștit la un preț acceptabil. O listă cu hoteluri la prețuri mici găsiți aici.
De asemenea, există numeroase surse de distacție pentru toate vârstele, de la cafenele la baruri ce au incluse în program și concerte live, până la cluburi și discoteci tematice.

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Faimoasele dulciuri franceze

Faimoasele dulciuri franceze

Cât despre mâncare, nici nu mai trebuie să spunem că Parisul este orașul preferat al gurmanzilor, care vin aici pentru a încerca faimoasa bucătărie franceză. Dacă nu ești însă pasionat de simțul culinar al francezilor, există o mulțime de opțiuni pentru tine. Dar nu pleca din Paris fără să guști din câteva dintre deliciosele produse de patiserie care te îmbie din vitrinele cofetăriilor!

LAMONZAshop.ro

Speak Your Mind

*