Haga, orașul păcii

Cei care locuiesc în Haga spun despre acest oraș că este unul dintre cele mai extraordinare orase din Olanda. Și nici nu este de mirare!

Haga are cam tot ce își poate dori un turist. Clădiri și districte istorice, muzee și monumente și să nu uităm de atracția principală, marea Nordului, care este te invită să poposești pe nisipul ei auriu și să admiri peisajul.
De asemenea, Haga este numită și orașul regal de la mare, pentru că mulți membri ai familiei regale locuiesc aici.

Parlamentul din Haga

Parlamentul din Haga

Marea te așteaptă!

Marea te așteaptă!

Ce este de făcut în Haga.
Fară doar și poate, Haga este un oraș foarte interesant și atractiv, care are câte ceva de oferit pentru oricine. Iubitorii de istorie și arhitectură vor fi vrăjiți de clădirile și monumentele din oraș. Îți recomandăm să vizitezi și să fotografiezi Het Binnenhof, Peace Palace (Palatul Păcii, unde vei fi întâmpinat cu mesaje despre pace și bunătate), Villa Eikenhorst sau The Prison Gate Museum.

Palatul Păcii

Palatul Păcii

Preferi muzeele? Haga are o mulțime de muzee care mai de care mai interesante și variate. Nu pleca din Haga fărp să vizitezi Museon (un muzeu dedicat naturii și științei), Panorama Mesdag, Gemeentemuseum Den Haag sau Royal Picture Gallery Mauritshuis.
Dacă ești cu familia și preferi să petreci timpul în aer liber, dă o fugă până la Madurodam (vei descoperi Olanda în miniatură) sau experimentează niște senzații tari la Amusement Park Duinrell.

Madurodam

Madurodam

Mai mult decât istorie.
În orașul păcii, viața este plină de culoare. Orașul parcă vibrează și te invită să îl descoperi și dincolo de clădirile impunătoare.
Cafenele, restaurante, magazine, toate te așteaptă să le treci pragul și să te bucuri de atmosfera olandeză.
Noaptea orașul nu merge la culcare, așa că poți merge să dansezi alături de prieteni în cluburi și discoteci.

Cafenea în Haga

Cafenea în Haga

Dăm o tură cu bicicleta?

Dăm o tură cu bicicleta?

Ai totuși grijă la bicicliști! Ca și în Amsterdam, bicicliștii au o banda specială și mai ales prioritate! Bineînțeles că li te poți alătura, făcând turul Hagăi pe bicicletă!

Dacă alegi Haga ca și destinație de vacanță nu vei regreta. Este un oraș complet ce îți va oferi amintiri de neuitat și în care sigur vei dori să revii în viitor!
Și dacă ți-a plăcut articolul nostru despre Haga, vezi aici ce am scris și despre Amsterdam.

 

Speak Your Mind

*