Întrebări și răspunsuri: ce este Wizz Xclusive?


Ce este Wizz Xclusive?

Wizz Xclusive Club (redenumit, mai nou, Wizz Discount Club) este programul de fidelizare a clienților companiei aeriene Wizzair.

Cum mă pot înscrie în Wizz Xclusive Club?
Pentru a face parte din acest “club” tot ce trebuie să faceți este să plătiți un abonament anual de 135 de lei (aproximativ 30 de euro).

Care sunt beneficiile înscrierii în Wizz Xclusive Club?
Imediat după înscrierea în programul de fidelizare, veți putea beneficia timp de un an de următoarele facilități:

 • Reduceri de aproximativ 10 euro garantate pentru toate zborurile mai scumpe de 10 euro
 • De aceleași reduceri beneficiază și celelalte persoane care călătoresc cu dumneavoastră, chiar dacă nu fac parte din Wizz Xclusive
 • Ocazional, Wizzair va lansa prețuri promoționale exclusiv pentru abonații programului de fidelitate

Merită să fac parte din Wizz Xclusive Club?
Wizz Xclusive este ideal pentru cei care călătoresc cu Wizzair (dus-întors) de cel puțin două ori pe an. La un preț de 30 de euro pe an și economii de 10 euro pentru fiecare zbor, costul abonamentului anual va fi acoperit după doar trei zboruri. Iar dacă zburați împreună cu încă o persoană, economiile vor fi evidente chiar după prima călătorie (dus-întors).

Dacă aveți și alte întrebări vă așteptăm să le scrieți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Comments

 1. Odagiu Nicoleta says:

  buna seara,as dori si eu sa fac parte din acest club,insa am o intrebare,acesti 30 de euro cand ii platim?la intrarea in club sau pe parcursul anului?va multumesc.

  • Pentru a face parte din Wizz Discount Club trebuie sa vă înscrieți și să faceți plata pe site-ul Wizzair (noi nu suntem intermediari sau afiliați cu vreo companie aeriană).
   Beneficiile sunt activate imediat după ce plătiți, așa că vă recomand să vă înscrieți imediat înainte de a face următoarea rezervare, pentru că dacă vă înscrieți acum și călătoriți abia peste o lună (să zicem), este o lună pierdută de dumneavoastră. Beneficiile rămân active timp de un an de la data efectuării plății.

Speak Your Mind

*