Sugestie de vacanță: revelion low cost la Como (Italia)

Astăzi avem pentru voi o sugestie de petrecere a revelionului în frumosul orășel Como din Italia, situat într-un decor de vis pe malul lacului cu același nume.

Zilele pe care le-am ales sunt 29 decembrie pentru plecare și 1 ianuarie pentru întoarcerea în țară. Cele mai bune prețuri la biletele de avion sunt disponibile la Wizzair, pentru plecările din Tîrgu Mureș și Cluj Napoca. Astfel, biletul de avion dus-întors (pentru o persoană) pe ruta Tg. Mureș – Milano (Bergamo) costă 66,32 euro, iar pentru ruta Cluj-Napoca – Milano (Bergamo) costă 120 de euro. Pentru cazare, cea mai ieftină variantă este Mini Hotel Baradello (171 euro camera dublă pentru 3 nopți cu mic dejun inclus), dar puteți arunca o privire și la Residence Diaz (225 euro camera dublă pentru 3 nopți) pentru că are recomandări mai bune din partea celor care au trecut deja pe acolo.

În concluzie, prețul zborului și al cazării pentru două persoane începe de la doar 303 euro pentru o vacanță de 4 zile, dar va trebui să mai adăugați și costul transportului de la Bergamo la Como (cu trenul sau cu autocarul) precum și banii de cumpărături, pentru că veți rezista cu greu tentațiilor din perioada Sărbătorilor.

Speak Your Mind

*